• español
    • English
  • Open access
    • Adhesion of UPCT to the Berlin Declaration
    • Open Access Institutional Policy
    • Directory of Open Access policies MELIBEA
    • Open Access in the rules and regulations of UPCT
    • Benefits of Open Access CRUE/REBIUN
    • Horizon 2020
  • Help
  • English 
    • español
    • English
Search 
  •   Repository Home
  • REPOSITORIO DE INVESTIGACIÓN
  • Artículos
  • Search
  •   Repository Home
  • REPOSITORIO DE INVESTIGACIÓN
  • Artículos
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Add FiltersRemove Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 17

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Evolución y tendencias de la industria española de procesado mínimo en fresco de frutas y hortalizas 

Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (2004-02)

Continuous microwave pasteurization of a vegetable smoothie improves its physical quality and hinders detrimental enzyme activity 

Arjmandi, Mitra; Otón Alcaraz, Mariano; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís; Gómez di Marco, Perla Azucena; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (SAGE, 2016-06-24)

Semi-industrial microwave treatments positively affect the quality of orange colored smoothies 

Arjmandi, Mitra; Otón Alcaraz, Mariano; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís; Gómez di Marco, Perla Azucena; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (Springer Verlag, 2016-10)

Envasado en atmósfera modificada de pimiento de carne gruesa 

Escalona Contreras, Víctor Hugo; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Artés Calero, Francisco (EyPASA, 2004)

Microwave flow and conventional heating effects on the physicochemical 1 properties, bioactive compounds and enzymatic activity of tomato puree 

Arjmandi, Mitra; Otón Alcaraz, Mariano; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís; Gómez di Marco, Perla Azucena; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (Wiley Online Library, 2016-07-01)

Reducción del pardeamiento enzimático en hinojos enteros y mínimamente procesados en mitades 

Escalona Contreras, Víctor Hugo; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Artés Calero, Francisco (2006)

Revisión: el ozono y su utilización en la industria agroalimentaria 

Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Escalona Contreras, Víctor Hugo; Artés Calero, Francisco (EyPASA, 2005)

Procesado en fresco del melón "amarillo" y evolución de su calidad sensorial 

Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Artés Calero, Francisco (2001-12)

Problemática de los alimentos vegetales mínimamente procesados en fresco 

Gómez, P.; Artés Hernández, Francisco de Asís; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Escalona Contreras, Víctor Hugo; Artés Calero, Francisco (2007-05)

Optimización de la calidad y vida comercial del hinojo entero y mínimamente procesado en fresco 

Escalona Contreras, Víctor Hugo; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Artés Calero, Francisco (EyPASA, 2004)
  • 1
  • 2

Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback
 

 

Repositories

AcademicInvestigationInstitutionalMultimediaJournals

Browse

By Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco SubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco Subjects

My Account

Login

Discover

Author
Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (17)
Artés Calero, Francisco (15)Artés Hernández, Francisco de Asís (10)Gómez di Marco, Perla Azucena (7)Escalona Contreras, Víctor Hugo (6)... View MoreSubjectTecnología de los Alimentos (12)3309 Tecnología de Los Alimentos (5)Beverages (3)3309.13 Conservación de Alimentos (2)Antioxidants (2)... View MoreDate Issued2010 - 2017 (9)2001 - 2009 (8)

Information of interest

About Digital Repository of UPCTHow to publish scientific production: file and file delegateHow to publish theses and final study worksCopyrightCreative Commons

OA Policies of editorials

SHERPA-RoMEODULCINEA

Social media


Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback