• español
    • English
  • Open access
    • Adhesion of UPCT to the Berlin Declaration
    • Open Access Institutional Policy
    • Directory of Open Access policies MELIBEA
    • Benefits of Open Access CRUE/REBIUN
  • Help
  • English 
    • español
    • English
Search 
  •   Repository Home
  • REPOSITORIO DE INVESTIGACIÓN
  • Search
  •   Repository Home
  • REPOSITORIO DE INVESTIGACIÓN
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Add FiltersRemove Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 199

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Proceedings of the 7th Workshop on agri-food research. WiA 18 

Artés Hernández, Francisco de Asís; Fernández Hernández, Juan Antonio; Cos Terrer, José Enrique; Alarcón Cabañero, Juan José; Egea Gutiérrez-Cortines, Marcos; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (Universidad Politécnica de Cartagena, 2019)

Evolución de la calidad de cuatro variedades de espinaca “baby” cultivadas en bandejas flotantes y mínimamente procesadas en fresco 

Rodríguez Hidalgo, Stephanie; Silveira Gómez, Ana Cecilia; Artés Hernández, Francisco de Asís; Artés Calero, Francisco (Universidad Miguel Hernández. Departamento de Tecnología Agroalimentaria, 2007-09)

Effect of stevia supplementation of kale juice spheres on their quality changes during refrigerated shelf life 

Venzke Klug, Tâmmila; Collado Marín, Elena; Martínez Hernández, Ginés Benito; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Society of Chemical Industry, 2018)

Preservation of bioactive compounds and quality parameters of watermelon juice enriched with L-Citrulline through short thermal treatment 

Tarazona Díaz, Martha Patricia; Martínez Sánchez, Ascensión; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (Wiley-Blackwell, 2017)

Desverdización de los cítricos y del pimiento 

Gómez di Marco, Perla Azucena; Artés Hernández, Francisco de Asís; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Artés Calero, Francisco (López Camelo, A; Yomi, A; Correa Hernando, EC; Ruiz Altisent, M., 2014)

Differential aroma volatiles in non-climacteric near-isogenic lines of melon as biomarkers of differences of flesh firmness at harvest 

Dos Santos Carrillo, Noelia; Bueso Sánchez, María del Carmen; Fernández Trujillo, Juan Pablo (MDPI–Lincoln University, 2013)

Development of innovative and high nutritional value foods from native legume species 

Collado Marín, Elena (Elena Collado Marín, 2020)

Aeropalinología y polinosis 

Gutiérrez Bustillo, Montserrat; Pérez Badia, Rosa; Cervigón Morales, Patricia; Moreno Grau, Stella (Sociedad Española de Sanidad Ambiental, 2017)

Dispositivo, sistema y método de monitorización en tiempo real de las variables físicas y ambientales durante el transporte de mercancías perecederas 

Artés Hernández, Francisco de Asís; Martínez Zafra, María Teresa; Torres Sánchez, Roque (Oficina Española de Patentes y Marcas (OEPM), 2018-04-24)

Elaboración industrial de haba mínimamente procesada en fresco. Optimización de su calidad y vida comercial 

Otón Alcaraz, Mariano (Mariano Otón Alcaraz, 2017)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 20

Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback
 

 

Repositories

AcademicInvestigationInstitutionalMultimediaEdiciones UPCT

Browse

By Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco SubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco Subjects

My Account

Login

Discover

AuthorArtés Hernández, Francisco de Asís (35)Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (34)Artés Calero, Francisco (32)Martínez-Hernández, Ginés Benito (14)Gómez di Marco, Perla Azucena (11)... View MoreSubject
Tecnología de los Alimentos (199)
WiA (85)3309 Tecnología de Los Alimentos (40)Quality (7)Tecnología de los alimentos (7)... View MoreDate Issued2020 - 2022 (89)2010 - 2019 (87)2001 - 2009 (23)

Information of interest

About Digital Repository of UPCTHow to publish scientific production: file and file delegateHow to publish thesesHow to publish final study worksCopyrightCreative Commons

OA Policies of editorials

SHERPA-RoMEODULCINEA

Social media


Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback