TY - JOUR A1 - Cánovas Saura, Antonio AU - Hontoria Hernández, Eloy AU - Egea Larrosa, José Alberto AU - Aguayo Giménez, Encarnación Pilar T1 - Design of an efficient model to increase shelf life of fruit and vegetable products and reduce food waste in the supply chain Y1 - 2021 UR - http://hdl.handle.net/10317/10301 AB - [SPA] Esta investigación estudiará las variables del transporte de productos hortofrutícolas frescos. El principal objetivo es el de diseñar modelos que permitan una optimización del transporte y una adecuada toma de decisiones, para en última instancia, mantener la calidad y la vida útil de los productos transportados. [ENG] This research will study the variables of transport of fresh fruit and vegetable products. The main objective is the design of models to optimize transport and help in the decision-making process. The overall objective is to preserve quality and shelf-life of the transported products. KW - Tecnología de los Alimentos KW - Vida útil KW - Modelización KW - Calidad KW - Transporte por carretera KW - Shelf-life KW - Modelling KW - Quality KW - Road transport LA - spa PB - Universidad Politécnica de Cartagena ER -