• español
    • English
  • Open access
    • Adhesion of UPCT to the Berlin Declaration
    • Open Access Institutional Policy
    • Directory of Open Access policies MELIBEA
    • Benefits of Open Access CRUE/REBIUN
  • Help
  • English 
    • español
    • English
Search 
  •   Repository Home
  • Ediciones UPCT
  • Search
  •   Repository Home
  • Ediciones UPCT
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Add FiltersRemove Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 33

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Water stress to enhance vitamin C in extra early nectarines 

Falagán Sama, Natalia; Artés Calero, Francisco; Gómez di Marco, Perla Azucena; Artés Hernández, Francisco de Asís; De la Rosa, J.M.; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (Universidad Politécnica de Cartagena, 2016)

Continuous microwave heating effects on quality of carrot and tomato smoothie 

Arjmandi, Mitra; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Otón Alcaraz, Mariano; Artés Calero, Francisco (Universidad Politécnica de Cartagena, 2016)

Sodium acidified chlorite and ozonated water as alternative sanitizing techniques for minimally processed broccoli 

Navarro Rico, J.; Martínez Hernández, Ginés Benito; Gómez di Marco, Perla Azucena; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Universidad Politécnica de Cartagena, 2016)

Optimization of chlorine sanitation to preserve quality of minimally processed Vicia fabe seeds 

Otón Alcaraz, Mariano; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Universidad Politécnica de Cartagena, 2016)

Evolución de compuestos bioactivos y de la calidad de un smoothie funcional de zanahoria durante su vida comercial 

Formica Oliveira, A.C.; Martínez Hernández, Ginés Benito; Gómez di Marco, Perla Azucena; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Universidad Politécnica de Cartagena, 2017)

Efecto de agentes antipardeantes en semillas de haba mínimamente procesadas en fresco para preservar su calidad 

Otón Alcaraz, Mariano; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Universidad Politécnica de Cartagena, 2017)

Vitamina C y calidad microbiológica de semillas de guisante mínimamente procesadas en fresco envasadas en atmósfera modificada 

Collado Marín, Elena; Armero Ibáñez, Eva; Artés Hernández, Francisco de Asís; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Artés Calero, Francisco; Fernández Hernández, Juan Antonio; Gómez di Marco, Perla Azucena (Universidad Politécnica de Cartagena, 2017)

Microondas en continúo para la destrucción de enzimas presentes en un batido vegetal 

Arjmandi, Mitra; Otón Alcaraz, Mariano; Gómez di Marco, Perla Azucena; Artés Hernández, Francisco de Asís; Artés Calero, Francisco; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (Universidad Politécnica de Cartagena, 2017)

Innovaciones en el desarrollo de smoothies verdes mediante tecnologías emergentes de procesado mínimo 

Castillejo Montoya, Noelia; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Universidad Politécnica de Cartagena, 2017)

Desarrollo de purés a base de hortalizas mediante técnicas innovadoras de procesado mínimo 

Venzke Klug, Tâmmila; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Universidad Politécnica de Cartagena, 2017)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback
 

 

Repositories

AcademicInvestigationInstitutionalMultimediaEdiciones UPCT

Browse

By Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco SubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco Subjects

My Account

Login

Discover

Author
Artés Calero, Francisco (33)
Artés Hernández, Francisco de Asís (26)Gómez di Marco, Perla Azucena (15)Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (13)Martínez-Hernández, Ginés Benito (7)... View MoreSubjectTecnología de los Alimentos (31)WiA (19)AITEP (8)Quality (5)3309 Tecnología de Los Alimentos (4)... View MoreDate Issued2020 - 2022 (4)2010 - 2019 (20)2007 - 2009 (9)

Information of interest

About Digital Repository of UPCTHow to publish scientific production: file and file delegateHow to publish thesesHow to publish final study worksCopyrightCreative Commons

OA Policies of editorials

SHERPA-RoMEODULCINEA

Social media


Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback