• español
    • English
  • Open access
    • Adhesion of UPCT to the Berlin Declaration
    • Open Access Institutional Policy
    • Directory of Open Access policies MELIBEA
    • Benefits of Open Access CRUE/REBIUN
  • Help
  • English 
    • español
    • English
Search 
  •   Repository Home
  • REPOSITORIO DE INVESTIGACIÓN
  • Search
  •   Repository Home
  • REPOSITORIO DE INVESTIGACIÓN
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Add FiltersRemove Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 65

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Proceedings of the 7th Workshop on agri-food research. WiA 18 

Artés Hernández, Francisco de Asís; Fernández Hernández, Juan Antonio; Cos Terrer, José Enrique; Alarcón Cabañero, Juan José; Egea Gutiérrez-Cortines, Marcos; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (Universidad Politécnica de Cartagena, 2019)

Evolución de la calidad de cuatro variedades de espinaca “baby” cultivadas en bandejas flotantes y mínimamente procesadas en fresco 

Rodríguez Hidalgo, Stephanie; Silveira Gómez, Ana Cecilia; Artés Hernández, Francisco de Asís; Artés Calero, Francisco (Universidad Miguel Hernández. Departamento de Tecnología Agroalimentaria, 2007-09)

Effect of stevia supplementation of kale juice spheres on their quality changes during refrigerated shelf life 

Venzke Klug, Tâmmila; Collado Marín, Elena; Martínez Hernández, Ginés Benito; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Society of Chemical Industry, 2018)

Desverdización de los cítricos y del pimiento 

Gómez di Marco, Perla Azucena; Artés Hernández, Francisco de Asís; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Artés Calero, Francisco (López Camelo, A; Yomi, A; Correa Hernando, EC; Ruiz Altisent, M., 2014)

Dispositivo, sistema y método de monitorización en tiempo real de las variables físicas y ambientales durante el transporte de mercancías perecederas 

Artés Hernández, Francisco de Asís; Martínez Zafra, María Teresa; Torres Sánchez, Roque (Oficina Española de Patentes y Marcas (OEPM), 2018-04-24)

Proceedings of the 5th Workshop on agri-food research. WiA.16 

Artés Hernández, Francisco de Asís; Fernández Hernández, Juan Antonio; Calatrava Leyva, Javier; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Cos Terrer, José Enrique; Alarcón Cabañero, Juan José (Universidad Politécnica de Cartagena, 2017)

Innovaciones en la conservación frigorífica de la uva de mesa apirena y convencional : alternativas al empleo de dioxido de azufre 

Artés Hernández, Francisco de Asís (2009-03-06)

Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S-methyl cysteine sulfoxide changes during storage 

Castillejo Montoya, Noelia; Martínez-Hernández, Ginés Benito; Lozano Guerrero, Antonio José; Pedreño Molina, Juan Luis; Gómez di Marco, Perla Azucena; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís (Society of Chemical Industry, 2017-09)

Proceedings of the 6th Workshop on agri-food research. WiA.17 

Artés Hernández, Francisco de Asís; Cos Terrer, José Enrique; Fernández Hernández, Juan Antonio; Calatrava Leyva, Javier; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar; Alarcón Cabañero, Juan José; Egea Gutiérrez-Cortines, Marcos (Universidad Politécnica de Cartagena, 2018)

Método industrial para el procesado mínimo en fresco de habas y de guisantes y planta de procesado 

Artés Calero, Francisco; Artés Hernández, Francisco de Asís; Otón Alcaraz, Mariano (Oficina Española de Patentes y Marcas (OEPM), 2013-07-12)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 7

Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback
 

 

Repositories

AcademicInvestigationInstitutionalMultimediaEdiciones UPCT

Browse

By Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco SubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco Subjects

My Account

Login

Discover

Author
Artés Hernández, Francisco de Asís (65)
Artés Calero, Francisco (35)Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (24)Gómez di Marco, Perla Azucena (20)Castillejo Montoya, Noelia (16)... View MoreSubjectTecnología de los Alimentos (44)3309 Tecnología de Los Alimentos (23)Antioxidants (8)31 Ciencias Agrarias (7)AITEP (7)... View MoreDate Issued2020 - 2023 (22)2010 - 2019 (25)2002 - 2009 (18)

Information of interest

About Digital Repository of UPCTHow to publish scientific production: file and file delegateHow to publish thesesHow to publish final study worksCopyrightCreative Commons

OA Policies of editorials

SHERPA-RoMEODULCINEA

Social media


Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback