Show simple item record

dc.contributor.authorLucas Pascual, Alberto 
dc.contributor.authorMadueño Luna, Antonio 
dc.contributor.authorJódar Lázaro, Manuel de 
dc.contributor.authorMolina Martínez, José Miguel 
dc.contributor.authorRuiz Canales, Antonio 
dc.date.accessioned2022-05-16T06:26:18Z
dc.date.available2022-05-16T06:26:18Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationLucas Pascual, Alberto; Madueño Luna, Antonio; Jódar Lázaro, Manuel de; Molina Martínez, José Miguel; Ruiz Canales, Antonio. Caracterización del porcentaje de aceitunas mal posicionadas en máquinas deshuesadoras, rodajadoras y relleno de aceitunas de mesa (DRR). En: Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research: WiA.19. Cartagena: Universidad Politécnica de Cartagena, CRAI Biblioteca, 2020. Pp. 149-152. ISBN: 978-84-17853-08-2es_ES
dc.identifier.isbn978-84-17853-08-2
dc.description.abstract[SPA] Este trabajo aporta un análisis del porcentaje de aceitunas mal posicionadas (barcos/beatas) que se generan en unas máquinas DRR de aceitunas que incorporan un sistema de visión artificial que evalúa en función del ángulo de expulsión seleccionado si las aceitunas van bien o mal posicionadas y permite dar indicaciones prácticas de los ángulos óptimos a las fábricas para minimizar los defectos en el punzonado. [ENG] This work provides an analysis of the percentage of poorly positioned olives (boats/beatas) that are generated in DRR machines of olives that incorporate an artificial vision system that evaluates based on the ejection angle selected if the olives are going well or poorly positioned and allows to give practical indications of the optimum angles to the factories to minimize the defects in the punching.es_ES
dc.formatapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad Politécnica de Cartagenaes_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/*
dc.title.alternativeCharacterization of the percentage of badly positioned olives in pitting, slicing and stuffing machines of table olives (DRR)es_ES
dc.titleCaracterización del porcentaje de aceitunas mal posicionadas en máquinas deshuesadoras, rodajadoras y relleno de aceitunas de mesa (DRR)es_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectes_ES
dc.subject.otherTecnología de los Alimentoses_ES
dc.subjectWiAes_ES
dc.subjectMáquinas Deshuesadorases_ES
dc.subjectAceituna de mesaes_ES
dc.subjectVisión artificiales_ES
dc.subjectQt Creatores_ES
dc.subjectOpenCVes_ES
dc.subjectPitting Machineses_ES
dc.subjectTable Oliveses_ES
dc.subjectArtificial visiones_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10317/11177
dc.identifier.doi10.31428/10317/11177
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.contributor.convenianteUniversidad Politécnica de Cartagenaes_ES
dc.conference.titleProceedings of the 8th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WiA
dc.conference.datePublished2019-05-27
dc.conference.publisherUniversidad Politécnica de Cartagena


Files in this item

untranslated

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España