• español
    • English
  • Open access
    • Adhesion of UPCT to the Berlin Declaration
    • Open Access Institutional Policy
    • Directory of Open Access policies MELIBEA
    • Benefits of Open Access CRUE/REBIUN
  • Help
  • English 
    • español
    • English
Search 
  •   Repository Home
  • Ediciones UPCT
  • Congresos y jornadas
  • 2020 Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WiA
  • Search
  •   Repository Home
  • Ediciones UPCT
  • Congresos y jornadas
  • 2020 Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WiA
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Add FiltersRemove Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Evaluación y priorización del riesgo biológico en productos cárnicos listos para comer (LPC) a través de modelos matemáticos 

Georgalis, Leonidas; Fernández Escámez, Pablo Salvador; Garre, A.P.; Psaroulaki, A. (Universidad Politécnica de Cartagena, 2021)

Nueva bebida funcional baja en azúcar y rica en compuestos bioactivos. Optimización del proceso 

Salar, F.J.; Fernández Escámez, Pablo Salvador; García Viguera, C. (Universidad Politécnica de Cartagena, 2021)

Encapsulados de calafate mediante secado por aspersión y evaluación de su estabilidad 

Romero Román, María Eugenia; López Belchí, María Dolores; García Viguera, Cristina; Fernández Escámez, Pablo Salvador (Universidad Politécnica de Cartagena, 2021)

Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback
 

 

Repositories

AcademicInvestigationInstitutionalMultimediaEdiciones UPCT

Browse

By Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco SubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco Subjects

My Account

Login

Discover

Author
Fernández Escámez, Pablo Salvador (3)
García Viguera, Cristina (1)García-Viguera, C. (1)Garre, A.P. (1)Georgalis, Leonidas (1)... View MoreSubjectTecnología de los Alimentos (3)Análisis de degradación (1)Baya chilena (1)Bioactive compounds (1)Chilean berry (1)... View MoreDate Issued2021 (3)

Information of interest

About Digital Repository of UPCTHow to publish scientific production: file and file delegateHow to publish thesesHow to publish final study worksCopyrightCreative Commons

OA Policies of editorials

SHERPA-RoMEODULCINEA

Social media


Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback