• español
    • English
  • Open access
    • Adhesion of UPCT to the Berlin Declaration
    • Open Access Institutional Policy
    • Directory of Open Access policies MELIBEA
    • Benefits of Open Access CRUE/REBIUN
  • Help
  • English 
    • español
    • English
2020 Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WiA 
  •   Repository Home
  • Ediciones UPCT
  • Congresos y jornadas
  • 2020 Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WiA
  •   Repository Home
  • Ediciones UPCT
  • Congresos y jornadas
  • 2020 Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WiA
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

2020 Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WiA

Browse by

By Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco Subjects

Search within this collection:

 

Libro de actas Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers.

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 España

Recent Submissions

  • Microencapsulación del aceite de oliva virgen extra. Efecto sobre la calidad y vida útil de alimentos empanados 

    Barón Yusty, Marta; Ros-Chumillas, M.; Martínez Hernández, Ginés Benito; López Gómez, Antonio (2021)
  • Relación de la vida útil de frutos con el contenido de agua y nutrientes minerales 

    Quirante Moya, F.J.; Carvajal, M.; Martínez Ballesta, María del Carmen (2021)
  • Diseño de un modelo eficiente para el aumento de la vida útil de productos hortofrutícolas y la reducción del desperdicio alimentario en la cadena de suministro 

    Cánovas Saura, Antonio; Hontoria Hernández, Eloy; Egea Larrosa, José Alberto; Aguayo Giménez, Encarnación Pilar (2021)
  • Asociacion de cultivos en horticultura para incrementar la productividad agraria y los servicios ecosistémicos 

    Marcos, M.; Zornoza Belmonte, Raúl; Sánchez Navarro, Virginia (2021)
  • Evaluación y priorización del riesgo biológico en productos cárnicos listos para comer (LPC) a través de modelos matemáticos 

    Georgalis, Leonidas; Fernández Escámez, Pablo Salvador; Garre, A.P.; Psaroulaki, A. (2021)

View more


Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback
 

 

Repositories

AcademicInvestigationInstitutionalMultimediaEdiciones UPCT

Browse

By Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco SubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsUnesco Subjects

My Account

Login

Discover

AuthorArtés Hernández, Francisco de Asís (4)García Viguera, Cristina (4)Fernández Escámez, Pablo Salvador (3)López Gómez, Antonio (3)Martínez-Hernández, Ginés Benito (3)... View MoreSubjectTecnología de los Alimentos (37)Calidad (3)Quality (3)Aceites esenciales (2)Bioactive compounds (2)... View MoreDate Issued2021 (37)

Statistics

View Usage Statistics

Information of interest

About Digital Repository of UPCTHow to publish scientific production: file and file delegateHow to publish thesesHow to publish final study worksCopyrightCreative Commons

OA Policies of editorials

SHERPA-RoMEODULCINEA

Social media

RSS Feeds

feedRSS 1.0feedRSS 2.0feedAtom

Crue Universidades EspañolasDSpace software copyright © 2002-2013  Duraspace
Contact Us | Send Feedback