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Mostrando ítems 1-10 de 21
Calidad funcional de dátiles tunecinos Deglet‐Noor sometidos a baños térmicos como alternativa al bromuro de metilo
(Universidad Politécnica de Cartagena, Servicio de Documentación, 2014)
Mapeo varietal de fitoprostanos en almendras: identificación y cuantificación
(Universidad Politécnica de Cartagena, Servicio de Documentación, 2014)
Semi-industrial microwave treatments positively affect the quality of orange colored smoothies
(Springer Verlag, 2016-10)
Desverdización de los cítricos y del pimiento
(López Camelo, A; Yomi, A; Correa Hernando, EC; Ruiz Altisent, M., 2014)
Enriched functional carrot smoothie with biosynthesized phenolic compounds
(Springer Science + Business Media, 2016-11)
Combined effects of deficit irrigation and crop level on early nectarine trees
(Elsevier Science, 2016-05)
Health-promoting compounds changes of a green fresh vegetables smoothie during shelf life
(Chapman and Hall, 2016-06)
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